وردپرس این روزها یکی از بزرگترین و مهم ترین ابزار طراحی سایت به شمار می رود. برای این که بهتر با این سیستم آشنا شوید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
وقتی در موتورهای جستجویی مانند گوگل عبارتی را جستجو می کنید و در نتایج جستجو بر روی لینکی کلیک می کنید، وارد یکی از صفحات وب سایتی می شوید که محتوای آن پاسخی به سوال و جستجوی شما دارد. اما تا به حال به این فکر کرده اید که این صفحه یا به طور کلی این سایت به چه شکلی ایجاد شده است و چگونه کار می کند؟
در پاسخ به این سوال باید بگویم که سایت ها از 2 قسمت تشکیل شده اند:
1- بخش برنامه نویسی سایت که متخصصان و برنامه نویسان آن را بک اند (Back End) می نامند و مربوط به امور پشت صحنه سایت می شود که شما آن ها را نمی بینید اما برنامه نویسان باید وقت و انرژی بسیاری را صرف کنند تا اموری که شما در سایت انجام می دهید به درستی انجام شوند.
برای مثال وقتی شما در یک سایت فرمی را پر می کنید و دکمه ثبت را می زنید، انجام امور ارسال اطلاعات شما به پایگاه داده ها و ثبت آن ها وظیفه بک اند خواهد بود و برنامه نویسی آن هم برعهده برنامه نویسان این بخش است.
2- بخش طراحی ظاهری سایت که فرانت اند (Front End) نامیده می شود و به طور خلاصه طراحی و تولید هر آن چیزی است که شما در سایت می بینید.
بنابراین سایتی که شما در نهایت می بینید شاید حاصل کار یک تیم از طراحان و برنامه نویسان باشد. برای طراحی و ایجاد یک سایت می توان از زبان های مختلف برنامه نویسی و یا فریم ورک ها و CMS ها استفاده کرد و برای طراحی ظاهری هم از css بهره برد.